Kauneuspalvelut

Ripsienpidennykset ja kestotaivutukset sekä kulmien laminointi tuovat säihkettä katseeseesi, sekä helpottavat arkesi aamuja. Valitse sinulle sopiva palvelu, niin toteutamme tyylisi mukaan. 

GOLDEN WELLNESS GOLDEN WELLNESS GOLDEN WELLNESS GOLDEN WELLNESS

Ripsien-pidennykset

Ripsienpidennykset volyymitekniikalla, eli jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään viuhkana useampi ripsikuitu. Pituus määräytyy aina asiakkaan omien ripsien vahvuuden ja pituuden mukaan, jonka ripsimuotoilija katsoo sopivaksi, minkä oma ripsi kantaa. Ripsienpidennyksiä huolletaan kolmen tai neljän viikon välein, jotta ne pysyvät hyvinä ja kauniina. Tähän vaikuttaa asiakkaan omien ripsien kasvuvauhti ja uusiutumisen sykli. Myös asiakkaan omalla kotihoidolla on suuri vaikutus ripsien pysyvyyteen.
Ripsihuoltoon tullessasi kannattaa huomioida, että jokaisella ripsimuotoilijalla on oma kädenjälkensä ja käytössä ehkä toisenlaiset ripsikuidut, jos ripsesi on laitettu aiemmin muualla.

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi

Omat ripsesi taivutetaan kauniille kaarelle ja värjätään. Kulmakarvasi laminoidaan ja värjätään.

Tämä tarkoittaa sitä, että omat kulmakarvasi käsitellään muotoon, mikä saa kulmakarvasi näyttämään selvästi tuuheammalta ja siistimmiltä. Hoito on turvallinen ja tulokset kestävät useita viikkoja.