Golden wellness

Golden Wellness tarjoaa kauneuden- ja hyvinvoinnin palveluita, sekä mallipalveluita. Toimipaikka sijaitsee Kangasalla. Kauneudenhoidon palvelut toimivat viihtyisässä miljöössä kodinomaisesti ok-talon yhteydessä. Ratkaisukeskeisen lyhytterapian vastaanotto toimii Kangasalan keskustassa samoissa tiloissa Hoito- ja hoivapalvelu Taru Koskivuori oy:n kanssa. Mallipalvelut toimivat valtakunnallisesti.

Luotettavuus

Olemme luotettava toimija, ja meille on tärkeää, että asiakas saa turvallisen ja luotettavan asiakaskokemuksen.

Vastuullisuus

Vastuullinen toimija, välitämme asiakkaistamme.

Kehittyminen

Haluamme kehittyä kaiken aikaa ja ylläpidämme ammattitaitoamme olemalla aktiivisia
osallistumaan lisäkoulutuksiin.

Ajanhermolla oleminen

Maailma muuttuu. Me kuljemme sen mukana, jotta voimme tarjota sinulle palveluita tarpeisiisi.

GOLDEN WELLNESS GOLDEN WELLNESS GOLDEN WELLNESS GOLDEN WELLNESS

Founder & OWNER

Tea Kivimäki

Yrityksen perustaja Tea Kivimäki on toiminut yli kahdenkymmenen vuoden ajan kauneuden ja hyvinvoinnin parissa. Hänellä on pitkä kokemus mallintöistä sekä hän on toiminut malli- ja tyylikouluttajana aiemmin vieraalla, sekä omassa yrityksessään. Lisäksi hän on sosiaali- ja terveysalan ammattilainen ja hän on työskennellyt vanhusten hoivatyössä, kuntoutuspuolella sekä laboratoriossa näytteenottotyössä jo useiden vuosien ajan. Hän opiskelee ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa jo lopputyötä työstäen.

Golden Wellness yhdistää laajan ammattitaidon kauneuden-, hyvinvoinnin-, hoito-alan- ja mallipuolen osaamista. Jatkuva kehittyminen on avainasemassa.